Stäng reklam
Menu

RAW GBG | Özz Nûjen, Robin Paulsson mfl

Göteborg

Clarion Hotel Post
lördag, 26 oktober 2024 kl:21:00

Från våren 2024 flyttar Sveriges största standupklubb RAW Comedy Club in på anrika Clarion Hotel® Post, där du en gång i månaden har möjlighet att se Sveriges bästa standup i det gamla posthuset som numera är Hotel Clarion Post med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terass!
På scen:
Özz Nujen är en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade komiker. I 25 år har han underhållit på standupscenen, där han med sin otroliga energi och improvisationsförmåga alltid lämnar publiken med träningsvärk i magen! Det gör honom till en självklar favorit på RAW! Förutom att han blivit utsedd till årets manliga komiker så syns och hörs han ofta i både radio och TV, han har stått på Dramaten och är just nu aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarscuccé "Flykten till Östermalm".
Robin Paulsson får du chansen att se Robin Paulsson på standupscenen, missa den inte! Skåningen som förutom har haft sin alldeles egna talkshow, varit proggramledare för både melodifestivalen och idrottsgalan är också en rikigt vass komiker! Robin lyckas få de mest enkla vardagsobervationerna att blir otroligt roliga!
Isak Jansson har turnerat med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”, varit programledare i Tankesmedjan i P3 och vunnit priset ”Årets Föreställning” för Quick – en humorshow på Svenska Standupgalan 2019! Dessutom superaktuell med podden Rollspelsklubben!
Diyari Mahmoud i flera år har Diyari Mahmoud, varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari antagit scenen med storm och gjort stand up-shower i hela landet. Under hösten 2023 drog han ut på sin första egna turné.
Hanna K Mölstad är Malmökomiker som skojar på såväl humorklubbar som privata fester, arrangemang och företagtsevent. Hon ses på scener runtom i Sverige som Oslipat, Norra Brunn, Änna go stand up och Teckomatorps humorfabriks olika arrangemang. Hanna har flertalet gånger satt upp humorshower på Lund Comedy Festival och ordnar Stand up i mindre orter under somrarna där hon agerar grym konferencier.
För dig som vill sätta extra guldkant på kvällen finns våra middagspaket där showbiljetten till RAW comedy club ingår!
3-rätters i restaurang Norda
Norda är en restaurang inspirerad av det bästa från den svenska västkusten, där den amerikanska östkusten är övertygad om att utmärkta varor i skickliga kockars händer samverkar för att skapa en unik matupplevelse.
Mat & dryck i restaurang Living Room
För dig som vill äta innan showen, men inte nödvändigtvis vill äta en 3-rätters middag, kan istället välja vårt andra paket som består av middag i vårt Livingroom intill Postbaren. Här kan du välja mellan tre olika rätter (kött/fisk/veg), samt en valfri dryck (öl/vin).
Tider
Kl 17:30 – 18:00 Ankomst för middagsgäster till Norda
Kl 18:30 Ankomst för middagsgäster till Living Room
Kl 20:00 Dörrar till RAW öppnar
Kl 21:00 Showtime
Kl 23:00 Showen slut. Kvällen fortsätter i baren!

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2024 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Clarion Hotel Post

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 990

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad